Anbefaling av ERGOMAT – matten.

Som soneterapeut og akupunktør oppholder jeg meg daglig flere timer rundt en behandlingsbenk, stående og gående på hardt underlag. Selv om jeg er bevisst på hvordan jeg skal unngå belastningsplager, blir ryggen likevel sliten og bena føles tunge.

Etter å ha benyttet ERGOMAT – matten en periode, har jeg fått erfare at den bidrar til å avlaste bena og ryggen. Matten giør at vi ikke står i fastlåst stilling. På grunn av stadige små bevegelser i føttene stimulerer vi også blodsirkulasjonen i bena, spesielt tilbakeføringen av blodet giennom samleårene. Det er sannsynligvis en av årsakene til at vi blir mindre slitne og
mindre hovne i bena.

Jeg anbefaler gjerne ERGOMAT- matten til både kolleger og andre som står mye i sitt arbeid.

 

Med vennlig hilsen

Grete Ljungquist – soneterapeut og akupunktør

Holmenklinikken