Sadelstol

En sadelstol gjør det lettere å sitte med rett rygg, slik at belastningen i ryggsøylen blir optimal. Vi tilbyr flere varianter av sadelstoler med forskjellig mekanisme, blant annet balansemekanisme og en enkel reguleringsmekanisme som du justerer setevipp og høyde med en hånd. Balansemekanismen bidrar til å stimulere kjernemuskulaturen i ryggen.

Sitteposisjonen du får av en sadelstol hjelper til å redusere nakke- og skulderplager. Og det sadelformede sete gir deg god støtte og samtidig bevegelsesfrihet.
Hos oss i Floor-Tec Norge AS vil du finne en sadelstol som passer for din rygg og arbeidsdag.

Sadelstol med eller uten ryggstøtte
I vårt produktsortiment finner du sadelstol med liten rygg som støtter godt i korsryggen. Samme stol kan leveres uten rygg dersom det skulle passe deg bedre. Stolene består av ekstra slitesterkt trekk i valgfrie farger, justerbar i høyden, setevinkel og rygg.
Dersom du er usikker på hvilken sadelstol som egner seg best for deg kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap. Vi trenger kun noen enkle stikkord for å veilede deg til rett stol.

For å gjøre det enklere for deg å gjøre et godt valg, lar vi deg prøve våre sadelstoler kostnadsfritt før du tar en avgjørelse.