Sikkerhetstape bidrar til trygghet og bedre lønnsomhet

Visste du at sikkerhetstape kan være et hjelpemiddel som kan bidra til optimalisering i arbeidsprosessen?

07 JUN SIKKERHETSTAPE BIDRAR TIL TRYGGHET OG BEDRE LØNNSOMHET

Visste du at sikkerhetstape kan være et hjelpemiddel som kan bidra til optimalisering i arbeidsprosessen? Ved hjelp av gulvmerkesystemet DuraStripe og sikkerhetstapen Heskins kan du minimere unødvendige aktiviteter, redusere feilmarginene og øke lønnsomheten.

DURASTRIPE – RASK OG BILLIG MERKING AV INDUSTRIELLE GULV

Det er strenge HMS-krav til å markere og synliggjøre ESD-områder (Electro Static Discharge), gangområder (gåsoner), farlige områder (Hazard), rømningsveier, lagringsområder, trafikkområder, produksjonsområder etc.

Hvis du synes maling av merkestriper på gulvet blir for ineffektivt og dyrt, er DuraStripe-programmet en perfekt løsning for dine gulv! DuraStripe er det enkleste, raskeste og billigste gulvmerkesystem for industrielle gulv.

DuraStripe effektiviserer markeringen ved hjelp av tape med linjer, tall, bokstaver og tegn, i tillegg til magnetskilt og varseltape. Tapen med linjer er i tillegg tilrettelagt for blinde.

Les hva Hydro Aluminium sier om DuraStripe: Hydro Aluminium

HVORDAN KAN GULVMERKING ØKE EFFEKTIVITETEN?

Det er utviklet ulike metoder og filosofier som tar for seg organisering, effektivisering og lønnsomhet i produksjonen.

TPM (Total Productive Maintenance) er en samlebetegnelse for ulike metoder for å øke produksjonseffektiviteten

«PRODUCTIVE MAINTENANCE CARRIED OUT BY ALL EMPLOYEES THROUGH SMALL IMPROVEMENT ACTIVITIES» SEIICHI NAKAJIMA

 

Formålet med TPM er at man ved stadige forbedringer og et samlet engasjement fra alle medarbeidere, skal skape en produksjon uten driftsforstyrrelser.

5S er en metode med referanse til en liste av fem japanske ord, som starter med bokstaven S.

Metoden, karakteriseres ofte som «standardisert opprydding». Målet er at alle til enhver tid skal vite hvor alt er og ikke bruker tid på å lete. Det skal være raskt å se at noe mangler fra sin faste plass.

LEAN er en filosofi der man har fokus på optimalisering i arbeidsprosessen. Ved å fokusere på elementer som gir økt kunnskapsverdi og minimere unødvendige aktiviteter (sløsing), reduserer man blant annet feilmarginene, øker lønnsomheten og reduserer gjennomløpstiden.

 

Les hva Pratt & Whitney Norway tenker om DuraStripe: Pratt & Whitney
Gulvmerking er et godt hjelpemiddel for bedrifter som ønsker å øke lønnsomheten gjennom organisering og effektivisering.

Selvlysende gulvmerking gir økt sikkerhet

Les mer om DuraStripe og se utvalget av farger og varianter

GOD HMS MED HESKINS SIKKERHETSTAPE

HMS er her forkortelse for helse, miljø og sikkerhet. HMS-arbeid er det arbeidet som gjøres på den enkelte arbeidsplass for å unngå ulykker og ivareta folks helse, arbeidsmiljø og sikkerhet på best mulig måte.

Heskins er varslende og sklireduserende sikkerhetstape, som kan leveres i fluoriserende materiale. Denne sikkerhetstapen kan benyttes på bad, i båter, og i ulike industrier som båt-, næringsmiddel-, tung- og oljeindustrien for å øke sikkerheten og unngå ulykker.

Tapen er av høy kvalitet og holdbarhet, selvklebende og av sklisikkert materiale.

 

HELHETLIG PROFILERING MED TILPASSET SIKKERHETSTAPE

Heskins sikkerhetstape er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og kan bestilles i egne logofarger.

På våre nettsider finner du fargekart og utvalg av sikkerhetstape