Kjøpsbetingelser

Kunder:
Vi selger alt overveiende til næringslivet, ikke til private. Unntak fra dette kan avtales spesielt.
 
Avtalen: 
Salgsavtalen er inngått i h.t. nedenstående betingelser såfremt disse ikke avviker på grunnlag av annen avtale. 

Priser:
Oppgitte priser er eksklusive merverdiavgift. Frakt kommer i tillegg. Vi tar forbehold om prisendring uten forutgående varsel. 

Levering:
Levering skjer enten fra vårt lager eller fra våre leverandørers lager hvis intet annet er avtalt.

Fakturering:
Fakturering foretas når varen er levert med varens pris, pluss frakt og merverdiavgift.

Salgspant:
Floor-Tec Norge AS har salgspant i varene med tillegg av eventuelle renter og omkostninger inntil kjøpesummen er betalt i h.t. pantelovens paragraf 3-14.

Garantier:
Garanti ytes på våre produkter i samme utstrekning som vi er dekket av garanti fra våre Leverandører. Garantitiden varerier fra produkt til produkt.

Reklamasjon:
Eventuell reklamasjon må skje omgående skriftlig og senest 8 dager etter at varen er mottatt. Kjøper plikter å undersøke den kjøpte varen straks den er kommet i hans besittelse. 
Hvis varen er skadet under transport, må dette anmerkes på fraktbrevet fra sjåføren ved levering. Ellers taper man sin reklamasjonsrett overfor transportøren. Skade meldes til oss på post@floortec.no 
Det må fremgå vårt ordrenummer, beskrivelse av skaden, kopi av fraktbrevhvor skaden er anmerket og bilde av skadene på produktet og emballasje.

Retur:
En eventuell retur skal være avtalt på forhånd. Dette kan gjelde bestilt prøve med returrett der prøvetiden er forhåndsavtalt eller det kan være en reklamert vare. Det skal være forhåndsavtalt hvem som betaler returfrakten.

GDPR:
Floor-Tec Norge AS gjør sitt beste for å innhente begrensede, relevante personlige data som mulig. Som kunde hos oss bruker vi følgende informasjon: navn, adresse, telefonnummer og e-post. Dette er data som er viktig for oss i et kundeforhold til deg/dere. The General Data Protection Regulation (GDPR), blir norsk lov 01.07.2018. Vårt mål er å oppfylle vår forpliktelse overfor deg som kunde, og å kunne informere om aktuelle tilbud. Ved å akseptere våre vilkår samtykker du i at vi kan kontakte deg i forbindelse med salg og markedsføring. Du som kunde har rett til å få vite hvilke opplysninger vi har om deg. Skulle vi ha uriktig eller mangelfull informasjon, er det vår plikt å rette opp dette. Les også vår personvernpolicy her.

Rull til toppen