Alle sadelstoler

Sadelstoler

Floor-Tec sine sadelstoler er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter med formålet å gi optimal støtte og bevegelsesfrihet.

På en sadelstol får du mulighet til å sitte i den ettertraktede rytterstillingen. Det betyr at du sitter i en mer oppreist stilling som gir deg en god og avslappet holdning. Lårene peker ca. 45 grader nedover og føttene hviler avslappet på gulvet. Vanskelige arbeidsstillinger ved f.eks. kirurgi, ved å trekke ut tenner, se på røntgenbilder o.s.v. blir også lettere på grunn av den friere og mer dynamiske måten å sitte på. En Floor-Tec sadelstol gir deg mulighet for å styrke ryggen mens du arbeider.

Ergonomisk sadelstol

En av de viktigste områdene å investere i på arbeidsplassen er ergonomi. Når du prioriterer et godt ergonomisk arbeidsmiljø, bidrar du til å forebygge de klassiske «kontorsmertene» som oppstår som følge av statisk arbeid. I samarbeid med profesjonelle fysioterapeuter har Ergotec derfor utviklet et stort utvalg av sadelstoler spesielt laget for å gi optimal støtte gjennom arbeidsdagen.

Noe av det beste du kan gjøre for å avlaste kroppen i løpet av en stillesittende arbeidsdag er å variere arbeidsstillingen din. Sadel- og støttestoler gir muligheten til dette: Ergotecs sadelstoler finnes i mange forskjellige modeller designet for å hjelpe deg med å opprettholde variasjon i arbeidsstillingene dine.

Sadelstolene gir ekstra bevegelighet og er spesielt egnet i situasjoner der det er lite plass til bena. Avhengig av hvilken modell du velger, kan du til og med styrke musklene i ryggen og korsryggen samt trene både kroppen og balansen mens du arbeider. Derfor er sadel- og støttestoler en veldig god løsning for sittende arbeid som kan tilpasses nøyaktig til arbeidssituasjonene du opplever i hverdagen.

Oppnå støtte og bevegelighet i alle bransjer med sadelstoler fra Floor-Tec

Ergonomi er viktig i alle bransjer. Derfor tilbyr Ergotec sadel- og støttestoler i flere modeller med mange forskjellige innstillingsmuligheter. Vi tilbyr sadelstoler med hjul og balansefot, sadelstoler med ryggstøtte og vippefunksjon. Ergotecs stoler er også tilgjengelige med ulike typer trekk som passer til alle bransjer.

De ulike modellene har også sine egne fordeler. Hvis du velger en sadelstol med hjul, øker du rekkevidden og bevegelsesfriheten din. En sadelstol med balansefot gir fordelen av å kunne bygge opp bedre balanse samtidig som du arbeider. Både sadelstoler med hjul og balansefot styrker musklene i ryggen og korsryggen. Og hvis du velger en aktiv- eller treningstol, kan du trene kroppen din og holde deg aktiv og i bevegelse mens du arbeider.

Hos Floor-Tec finner du også sadelstoler som er spesielt konstruert for ulike bransjer. Hvis du for eksempel leter etter en stol til tannlegeklinikken din, der benplassen er begrenset og du har en tendens til å falle sammen i ryggen, kan du se på vårt utvalg av operatørstoler her.

Vi tilbyr også stoler til sykehusavdelinger og disse stolene er delt inn etter hvilke funksjoner og sykehusavdelinger de er utviklet for. Felles for alle våre stoler til sykehus er at de er enkle å rengjøre, kan desinfiseres og oppfyller de høyeste kravene til støtte, komfort og funksjonalitet.