Forebygg senskader med avlastningsmatter: En frisørs erfaring

Damefrisør bruker avlastningsmatte

Jeg er en dame som har passert 50 år, men fortsatt er yrkesaktiv i mitt yrke som frisør takket være avlastningsmatter. Det er ikke uvanlig at jeg står oppreist i mer enn åtte timer fire dager i uken. Hadde det ikke vært for at jeg har disse flotte mattene, hadde jeg måttet stå rett på et hardt gulv, noe som antakelig ville ført til slitasjeskader. Jeg priser meg heldig for å ha investert i deres produkt, og anbefaler alle med interesse for å forebygge eventuelle senskader å benytte seg av deres avlastningsmatter.

Hvorfor bruke avlastningsmatter?

✅ Reduserer belastningen på føttene og beina for å unngå skader

✅ Forebygger slitasjeskader ved å øke komforten ved å stå oppreist i lengre perioder

✅ Øker komforten ved å stå oppreist i lengre perioder

✅ Enkel å rengjøre og vedlikeholde for å sikre at de holder seg i god form.