Fremme Arbeidshelse på Tvers av Bransjer med Vår Traksjonsbenk

Nylig innførte forskrifter i Trondheim har kastet lys over de fysiske belastningene mange arbeidere møter daglig, spesielt i renholdsbransjen. Denne realiteten er imidlertid ikke unik for noen enkelt sektor og strekker seg
langt utover til mange fagfelt hvor kroppsbelastning er en del av arbeidshverdagen.

Vi hos Floor-Tec Norge AS forstår disse utfordringene og er stolte over å tilby vår Traksjonsbenk som en løsning for å lindre og forebygge arbeidsrelaterte belastningsskader. Vår benk er designet for å tilby støtte og komfort til enhver som står i et arbeidsintensivt miljø, og bidrar til å forbedre både holdning og velvære.

Fleksibilitet og Fordeler for Alle Yrker:
✅ Ergonomisk Støtte: Med vår benk kan ansatte oppleve spinal dekompresjon, som hjelper med å redusere rygg- og nakkesmerter.

✅ Forebygging av Skader: Regelmessig bruk kan være nøkkelen til å holde dine ansatte fri fra skader, noe som er essensielt for en effektiv arbeidsstyrke.

✅ Tilpasset Alle Bransjer: Uansett din bransje, kan vår traksjonsbenk bidra til en mer bærekraftig og produktiv arbeidsmodell.

Les mer om de nylige utfordringene i Trondheim her: Trondheim søppelhåndteringsforskrifter, og oppdag hvordan vår Traksjonsbenk kan være en del av løsningen ved å besøke vår produktside: Traksjonsbenk hos Floortec.

Vi er dedikert til å støtte et sunnere arbeidsmiljø og er her for å hjelpe deg med å utforske løsninger som vil forbedre den daglige arbeidshelsen for dine ansatte. For en diskusjon om hvordan vi kan tilpasse vår Traksjonsbenk til dine
spesifikke behov, vennligst svar på denne e-posten, og vi kan gjerne avtale et møte.

Sammen kan vi bygge et sunnere og mer produktivt arbeidsmiljø.