Ikke la ryggsmerter definere deg!

Føler du at ryggsmertene holder deg tilbake fra å nyte hverdagen?

Tenk deg et liv der du kan bøye deg, strekke deg, le og danse uten frykten for å vekke den sovende smerten.

MASTERCARE er en unik traksjonsbenk som strekker ut ryggen i en behagelig traksjonsbehandling. Den muliggjør også rygg øvelser utviklet av leger og fysioterapeuter som sammen med MASTERCARE traksjonsbenk danner et system for meget enkel selvbehandling, et «nytt våpen», som kan hjelpe mot både kortsiktige muskelsmerter i ryggen, og langsiktige plager som man kanskje allerede har gitt opp. MASTERCARE traksjonsbenk har hjulpet titusenvis mot ryggplager, og smerter i nakke, skuldre, hofter og knær, i over 50 land i 25 år. De positive effektene er dokumentert bl.a i en unik studie utført ved Volvo. Utallige fornøyde brukere inkludert Forsvaret og Politiet.

Mastercare CN-A3 Exclusive
kr 12 995 eks. mva
styrkeøvelser for rygg på jobb
Mastercare Mini
kr 7 740 eks. mva
Mastercare ryggpute-sort
kr 465 eks. mva
Mastercare support leg
kr 1 480 eks. mva
Fordelene Med Ryggbenk:
✅ Naturlig erstatning til operasjon: Hvorfor vende deg til kirurgiske inngrep når du kan naturlig lindre smerte og gjenopprette ryggradens balanse?
✅ Løser ryggspenninger: Føl vekten av daglige spenninger løfte seg vekk og gi plass for en lettere, smertefri tilværelse.
✅ Fremmer sirkulasjon: Forny kroppens energi ved å fremme sirkulasjon og revitalisere hver celle.
✅ Øker kroppens smidighet: Gjenoppdag hvor smidig og dynamisk kroppen din egentlig kan være.
✅ Lindrer hodepine og migrene: Ikke la hodepine, migrene eller øresus holde deg tilbake. Ryggbenken gir deg nøkkelen til lindring.